Τζόκοβιτς: «Οι άντρες θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα χρήματα από τις γυναίκες»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προέβη σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σταρ του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, που αφορά στην αμοιβή γυναικών και αντρών στο τένις και συγκεκριμένα στο ότι «οι άντρες θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα χρήματα».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ερωτηθείς για το γεγονός της διαφοράς των αμοιβών μεταξύ αντρών και γυναικών, μεταξύ άλλων είπε: «Τις χειροκροτώ για την προσπάθεια τους, αλήθεια το κάνω. Παλεύουν για αυτά που αξίζουν και το έχουν. Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι ο αντρικός κόσμος

του τένις, ο κόσμος του ATP, πρέπει να αγωνίζεται για περισσότερα επειδή οι στατιστικές δείχνουν ότι έχουμε πολλούς περισσότερους θεατές στα δικά μας παιχνίδια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ίσως να έπρεπε να πληρωνόμαστε παραπάνω. Οι γυναίκες πρέπει να αγωνίζονται για αυτά που πιστεύουν ότι αξίζουν και εμείς πρέπει να αγωνιζόμαστε για αυτά που εμείς πιστεύουμε ότι αξίζουμε».

Η δήλωση του Τζόκοβιτς έρχεται να προστεθεί σε αυτή του γενικού διευθυντή του Indian Wells Tennis Garden, Ρέιμοντ Μουρ που είπε: «Αν ήμουν γυναίκα παίκτρια, θα έπεφτα κάθε βράδυ στα γόνατα και θα ευχαριστούσα τον Θεό που γεννήθηκε ο Φέντερερ και ο Ναδάλ, διότι αυτοί έχουν αναδείξει το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα