Τον Φεβρουάριο παραδίδεται ο υπερκόμβος του Ρίου στην Πατρών - Κορίνθου

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν αυτή την περίοδο οι εργασίες για την ολοκλήρωση του κόμβου του Ρίου την μοναδική μεγάλη εκκρεμότητα που απομένει στην Ολυμπία Οδό. Όλα τα υπόλοιπα σημεία της οδού που δεν ήταν έτοιμα τον περασμένο Μάρτιο κατά την λειτουργική παράδοση του έργου έχουν πλέον τελειώσει κι έτσι με τον κόμβο του Ρίου θα μπορούμε να μιλάμε για ολική παράδοση της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες

του thebest.gr η κατασκευάστρια κοινοπραξία θεωρεί ότι ο υπερκόμβος του Ρίου θα είναι έτοιμος και θα δοθεί σε κυκλοφορία μέχρι την εκπνοή της συμβατικής υποχρέωσης που είναι ο Φεβρουάριος του 2018. Ο στόχος αυτό θεωρείται απολύτως εφικτός γι’ αυτό άλλωστε και το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειες έχουν ενταθεί.

Η αρχική πεποίθηση ότι ο κόμβος θα ήταν έτοιμος τον περασμένο Αύγουστο φαίνεται πως δεν εδραζόταν στα όσα αναφέρονται στη σύμβαση η οποία ανέφερε για 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση του έργου που έγινε τον Σεπτέμβριο και όχι από την λειτουργική παραχώρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη. Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα η ουσία είναι ότι πλέον βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα από την ολοκλήρωση των εργασιών και σε περίπου 2 μήνες από σήμερα ο κόμβος του Ρίου θα χρησιμοποιείται κανονικά από τους οδηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα