Το πρόσφατο ράλι του Bitcoin φαίνεται να «εξατμίζεται»

Το πρόσφατο ράλι του Bitcoin φαίνεται να υποχωρεί.

Ο δείκτης GTI Vera Σύγκλισης/Απόκλισης, τον οποίο οι επενδυτές χρησιμοποιούν για ανιχνεύουν την αναστροφή των τάσεων, έστειλε το πρώτο σήμα πώλησης (sell) του κρυπτονομίσματος από τα μέσα Μαρτίου. Η μετατόπιση μπορεί να υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει περαιτέρω μείωση, καθώς το ψηφιακό νόμισμα φλερτάρει με τα υψηλότερα επίπεδα του έτους.

Το πρώτο κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο περίπου 50% από τον Ιανουάριο, μετά από πτώση 74% πέρυσι και αύξηση 1,400% το 2017.

Επιπλέον, το Bitcoin

έφτασε το επίπεδο αντοχής 61,8% Fibonacci, το οποίο συνήθως σηματοδοτεί σημεία στήριξης και αντίστασης και «εξοστρακίστηκε» μετά χαμηλότερα. Αυτό έδειξε ότι το Bitcoin θα χρειαζόταν έναν θετικό εξωτερικό παράγοντα για να σπάσει τη γραμμή αντίστασης των $5.679. Η ανάλυση Fibonacci βασίζεται στη θεωρία ότι οι τιμές αυξάνονται ή μειώνονται κατά ορισμένα ποσοστά μετά την επίτευξη ιστορικών υψηλών ή χαμηλών τιμών.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων δέχτηκε νέες αναταραχές την περασμένη εβδομάδα, όταν ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης κατηγόρησε τους διαχειριστές του Tether και το ανταλλακτήριο Bitfinex ότι συνομότησαν για να κρύψουν απώλειες περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε κεφάλαια πελατών και επιχειρήσεων. Τα ψηφιακά νομίσματα έχασαν αξία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μία ώρα από τη δήλωση του γενικού εισαγγελέα και από τότε το Bitcoin υποχώρησε περισσότερο από 6%.

Keywords
Τυχαία Θέματα