Την Eurobank Business Services εξαγόρασε η PwC

Στην εξαγορά της Eurobank Business Services, της θυγατρικής του ομίλου Eurobank στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, προχωρά η PwC Ελλάδας μέσω της υπογραφής προκαταρκτικής σύμβασης εξαγοράς.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του κολοσσού συμβουλευτικών υπηρεσιών, η συμφωνία υπεγράφη την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και αφορά τη μεταβίβαση του συνόλου (100%) των μετοχών της Eurobank Business Services

Α.Ε. στην PwC Business Solutions A.E.

Η θυγατρική του Ομίλου Eurobank παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης στον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, περιλαμβανόμενης και της έκδοσης μισθοδοσίας.

«Η συμφωνία μας με την PwC Ελλάδας για την πώληση της θυγατρικής μας Business Services, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιοργάνωσης της Eurobank», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank. «Με την ενσωμάτωσή της στο δίκτυο της PwC, η Business Services, μια υγιής και καταξιωμένη στην αγορά εταιρεία, διασφαλίζει την πορεία της στο μέλλον, εγγυάται τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους 2 από 2 πελάτες της και την ομαλότητα στο εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων της. Προσβλέπουμε σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον», κατέληξε.

Ο Κυριάκος Ανδρέου, Advisory Leader της PwC Ελλάδας επισήμανε σχετικά: «Αυτή η εξαγορά αποτελεί επένδυση στο ταλέντο και στην ποιότητα, καθώς είναι μέρος της στρατηγικής μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Η ομάδα People and Organisation Consulting της εταιρείας μας, συγκεντρώνει πλέον τη δυναμική 100 περίπου ανθρώπων με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών ενός οργανισμού, από το σχεδιασμό της στρατηγικής μέχρι και την υλοποίηση.»

«Ενσωματώνοντας την ομάδα της Eurobank Business Services στη PwC Ελλάδας, αλλάζουμε το τοπίο στο χώρο της διαχείρισης μισθοδοσίας και των μη χρηματικών παροχών στην Ελλάδα. Εναρμονίζοντας τις δύο ομάδες, θα προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και μακροχρόνιας εμπειρίας. Μαζί διαθέτουμε τους πόρους και τις δεξιότητες για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους βασιζόμενοι σε σύγχρονα και ασφαλή εργαλεία», συμπλήρωσε ο Ζώης Σωτηρόπουλος, Partner και Επικεφαλής του People and Organisation Consulting της PwC Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα