Τι καιρό θα κάνει Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα – Που θα βρέξει

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, το Μ. Σάββατο, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Άνεμοι 3-5 μποφόρ στο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε Μακεδονία και Θράκης και την θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν

και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε Ιόνιο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο, με την θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με την θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές σε Κρήτη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα, με την θερμοκρασία έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στην Αττική, με την θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς, ενώ στην Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία μέχρι το βράδυ στην υπόλοιπη Ελλάδα, για την Κυριακή του Πάσχα προβλέπει η ΕΜΥ, με την θερμοκρασία να παραμένει χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα