Τι γυρεύει ο "Νιόνιος" με τους μανατζαρέους;

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Ομιλητής στο 28ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ που είναι αφιερωμένο στην "Αμφιδεξιότητα" (άκου να δεις όρο...!) που πρέπει να διακρίνει τον σύγχρονο ηγέτη ώστε να είναι αποτελεσματικός και να αντιμετωπίζει με επιτυχία τα παράδοξα θα είναι στις 5-6 Μαϊου ο εθνικός τροβαδούρος του προβληματισμού και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ο σχολιαστής - ποιητής του μοντερνισμού και της μεταπολίτευσης, ο άνθρωπος που συνόδευσε από αριστερή κυρίαρχα οπτική αλλά και που στην πορεία στάθηκε κριτικά

σε όλα τα σύμβολα της παράταξης του κινούμενος σε ανανεωτικές και - γιατί όχι - εθνικές φόρμες, θα μιλήσει για θέματα που οι επιχειρηματίες και οι φιλόσοφοι περί το επιχειρείν μιλούν.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδος καθώς άνθρωποι με ενδιαφέροντα κοινωνικό και πολιτικό λόγο θα πλουτίσουν τις γνώσεις των κορυφαίων στελεχών της αγοράς. Το συνέδριο πραγματοποιείται την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Grand Resort Lagonissi με τη συμμετοχή μιας πλειάδας καταξιωμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες τους με τους σύνεδρους.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου οι ομιλητές θα αναλύσουν το προφίλ του αμφιδέξιου ηγέτη:

Ποια είναι τα κύρια γνωρίσματά του; Πώς τα καταφέρνει; Πώς διοικεί την επιχείρηση δημιουργώντας κουλτούρα αμφιδεξιότητας;

Ομιλητές μεταξύ άλλων θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Volvo Car Anders Gustafsson, ο Ισραηλινός Itay Talgam, πρώην μαέστρος και νυν επιτυχημένος σύμβουλος επιχειρήσεων εταιριών κολοσσών παγκοσμίως, ο Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος, LAMDA Development, η Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος Uni-pharma & InterMed και ο Πάνος Παχατουρίδης Strategic Partnerships Group Manager, Google. Ομιλητές επίσης θα είναι ο σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Βλαστάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα