Τι Eurobank, τι Blackberry κατά το τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Τι Εurobank, τι Blackberry; Μια είναι η Fairfax Holdings για την οποία το Newmoney έχει αναφερθεί εκτενώς, για το fund του Prem Watsa. Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη σα να λέμε δηλαδή, για όσους αγοράζουν το παραμύθι των επενδύσεων σε μια οικονομία, που ακόμα και σήμερα όχι μόνο δεν έχει σχέδιο αλλά φουσκώνει και ξεφουσκώνει για ουτοπίες, που από επενδυτικής πλευράς προκαλεί γέλωτα προπετή στο σύνολο σχεδόν της βιομηχανίας. Την Eurobank

δεν θα χτυπούσε το Fairfax, επανακεφαλαιποιημένη μετά από το ΤΧΣ; Πώς και έχασε τέτοια ευκαιρία;

Η Μέρκελ καθάρισε και η περίοδος αναβολής τελείωσε. Το άλλο παραμύθι περί Στάιμπρουκ, του ανθρώπου που θα έσωζε την Ελλάδα, πώς ξεχάστηκε τόσο γρήγορα; Πού είναι το σχέδιο Μάρσαλ που θα έσωζε την χώρα; Την ακούσατε την κυρία Μέρκελ,για να μην τρέφετε αυταπάτες. "Μην χαλαρώσετε την πίεση στους Ελληνες", είπε. Η Τρόικα είναι εδώ και έχει άποψη για όλα.

Πως θα αναδιαρθρωθούν οι τράπεζες στα Βαλκάνια, ποτε θα πουλήσουν τις θυγατρικές και πως τελικά θα χάσουν μελλοντικές πηγές εσόδων και ανάπτυξης. Όμως με τα μυαλά που έχουμε και τα έχουμε ξαναπεί για τις αποκρατικοποιήσεις, τώρα πατάνε στην ανικανότητά μας και κανονίζουν ακόμα και τα κουρέματα απαιτήσεων της ΕΥΔΑΠ, που σημαίνει και φθηνότερη αποτίμηση για την πώλησή της.

Κατά τα άλλα φάτε τρεις μέρες Χρυσή Αυγή. Είναι η κατάλληλη δόση υποκουλτούρας για να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα. Λες και τόσο καιρό δεν ξέραμε με τι είχαμε να κάνουμε.

Blogger Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης
Keywords
Τυχαία Θέματα