Τα πιο πανομοιότυπα τρίδυμα του κόσμου - Τρώνε το ίδιο φαγητό και ζουν τις ίδιες ζωές

Τα εντυπωσιακά αυτά μοντέλα είναι οι πιο πανομοιότυπες τρίδυμες του κόσμου και μάλιστα κάνουν τα πάντα μαζί και με τον ίδιο τρόπο για να εξασφαλίσουν το γεγονός ότι θα είναι πάντα ίδιες.

Οι Laura, Nicola και Alison Crimmins, 29 ετών ζουν στο Δουβλίνο, στην Ιρλανδία και αποτελούν η μία καθρέφτη της άλλης ακόμη και στη διατροφή τους, ακόμα και το χτένισμά τους.

Εργάζονται και οι τρεις ως μοντέλα και τους αρέσει να ακολουθούν την ίδια καθημερινότητα. Η Laura, η οποία

είναι σε μια μακροχρόνια σχέση, εξηγεί: «Ζούμε πανομοιότυπες ζωές και αυτό το αγαπάμε. Χρησιμοποιούμε ακριβώς τα ίδια προϊόντα και κάνουμε όλες τις θεραπείες ομορφιάς μας είτε αυτό είναι τεχνητό μαύρισμα, νύχια, μακιγιάζ ή κουρέματα».

Όπως προσθέτουν είναι σημαντικό για τη δουλειά τους να μοιάζουν ίδιες οπότε ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Μεσημεριανό τρώνε πάντα μαζί και συμφωνούν τι θα φάνε και την υπόλοιπη μέρα.

Όπως λένε μάλιστα, ακόμη και αν μια από τις τρεις λείπει είναι σε συνεχή επικοινωνία για να ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει η καθεμία. Έχουν συνεχώς μια κοινή συνομιλία στο Whats App για να ξέρουν τι γίνεται ανά πάσα στιγμή και να ακολουθούν όσο μπορούν κοινό πρόγραμμα.

Από πολύ μικρές τα κορίτσια είναι αχώριστα και κέρδισαν την προσοχή των πρακτορείων μοντέλων με τα οποία συμφώνησαν ήδη από την ηλικία των 16 ετών. Έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και αντιπροσωπεύουν ανά διαστήματα πολλές γνωστές μάρκες πάντα και οι τρεις μαζί.

Αν και τους είχαν κάνει προτάσεις για να γίνουν μοντέλα από την ηλικία των 10 ετών, εκείνες και οι γονείς τους αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ μετά την ηλικία των 16 ετών. Οι τρίδυμες Crimmins είναι στη λίστα με τις πιο σέξι αδελφές του κόσμου και έχουν χιλιάδες οπαδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα