Τα Katikies Luxury Boutique Resorts στα κορυφαία ξενοδοχεία Ελλάδα και Τουρκία

Τα Katikies Luxury Boutique Resorts, όλα υπό τη διαχείριση της ΗotelBrain, απέσπασαν τέσσερα βραβεία στα φετινά Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards, στο πλαίσιο του 29ου διαγωνισμού αναγνωστών Readers' Choice Awards. Τα Katikies Luxury Boutique Resorts απέσπασαν 4 βραβεία, καθώς 4 από τα ξενοδοχεία του ομίλου αναδείχθηκαν ως Κορυφαία Ξενοδοχεία σε Ελλάδα

και Τουρκία.

«Η διάκριση αυτή είναι μεγάλη τιμή για εμάς καθώς 4 ξενοδοχεία μας συγκαταλέγονται στο Top 10 των ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Τουρκία από την πιο έγκριτη και αναγνωρισμένη έκδοση παγκοσμίως στον τομέα του ταξιδιού και της πολυτελούς φιλοξενίας», αναφέρουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Τα Katikies Luxury Boutique Resorts σε Μύκονο και Σαντορίνη, υπό το management όλα της HoteBrain, αποτελούν σημείο αναφοράς στην αγορά των ελληνικών Boutique ξενοδοχείων. Πάνω από 300.000 αφοσιωμένοι αναγνώστες -σχεδόν οι διπλάσιοι από πέρσι- ψήφισαν ανάμεσα σε 7,394 ξενοδοχεία, 606 πόλεις, 500 κρουαζιερόπλοια και 236 νησιά μέσα σε περίπου 8,4 λεπτά. Το αποτέλεσμα; Οι 1.402 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλον τον κόσμο – 4 από αυτές στα Katikies Luxury Boutique Resorts!

Τα Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards αποτελούν την πιο παλιά και τιμητική διάκριση στην βιομηχανία του τουρισμού και έχουν χαρακτηριστεί ως τα καλύτερα των καλύτερων σε ό,τι αφορά το ταξίδι («the best of the best of travel»). Μάλιστα υπό την ματιά του εκδότη Pilar Guzmán έχουν γίνει ακόμη πιο επιλεκτικά και κατατοπιστικά σε σχέση με τα σύγχρονα θέλω των ταξιδιωτών.

Τα Readers' Choice Awards ανακοινώνονται στο τεύχος Νοεμβρίου του Condé Nast Traveler που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Οκτωβρίου του 2016. Η πλήρης λίστα αναρτήθηκε πριν από λίγο online στο www.CNTraveler.com/rca.

Ποια είναι τα 4 βραβευμένα ξενοδοχεία των Katikies Luxury Boutique Resorts

Katikies Hotel, Οία, Σαντορίνη
Mέλος των Leading Hotels of the World, το Katikies Hotel είναι η ίδια η υψηλής ευκρίνειας εικόνα της Οίας. Πολυφωτογραφημένο και με έναν σημαντικό αριθμό διακρίσεων στη συλλογή του, το Katikies με τα gourmet εστιατόρια, τις τρεις, ελεύθερου γεωμετρικού σχήματος, πισίνες που ενώνονται με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, τον αξεπέραστο συδυασμό της κυκλαδίτικης παράδοσης με το design και με το service που θέτει διαρκώς νέα όρια στην τελειότητα, είναι σταθερά ένας από τους πλέον αυθεντικούς πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας όπως πρέπει να είναι.

Kirini Suites & Spa, Οία, Σαντορίνη
Το ξενοδοχείο Kirini Suites & Spa, μέλος των Relais & Chateaux, θέτει νέες βάσεις στον όρο πολυτέλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, συνδυασμένη με ένα περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι 26 σουίτες του με την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, είναι πρόσφατα ανακαινισμένες και διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, αποπνέοντας κομψότητα και στυλ.

Chromata Hotel, Hμεροβίγλι, Σαντορίνη
26 υπέροχα δωμάτια και σουίτες με θέα, πάνω στον λόφο στο Ημεροβίγλι μαρτυρούν πολυτέλεια και ρομαντισμό σε κάθε λεπτομέρεια. Το εκτυφλωτικό φως του Αιγαίου αγγίζει κάθε πτυχή του ξενοδοχείου – μέλος των Leading Hotels of the World-, σχηματίζοντας μοναδικές αποχρώσεις της φυσικής παλέτας. Εξατομικευμένες υπηρεσίες πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του επισκέπτη ανεβάζουν τον πήχη της κομψότητας και της πολυτέλειας και μετατρέπουν κάθε στιγμή μέσα στο ξενοδοχείο σε μοναδική εμπειρία.

Sun Rocks Boutique Hotel, Φηροστεφάνι, Σαντορίνη
Απαλοί και διακριτικοί γήινοι τόνοι της χρωματικής παλέτας επικρατούν σε καθένα από τα σοφιστικέ 18 δωμάτια και σουίτες που προορίζονται μόνο για ζευγάρια και μετατρέπουν την εμπειρία της διαμονής σε παραμύθι. Το ξενοδοχείο Sun Rocks, μέλος και αυτό των Relais & Chateaux, συνδυάζει κομψότητα και μοναδική πολυτέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ποιο είναι το Condé Nast Traveler
Το πιο ενημερωμένο και επίκαιρο μέσο σε ό,τι αφορά το ταξίδι, το Condé Nast Traveler, αποτελεί μια παγκόσμια βίβλο που προσφέρει ταυτόχρονα έμπνευση και αξιόπιστη πληροφορία. Μέσα στην 28 χρόνων ιστορία του έχει υπάρξει υποψήφιο για 26 βραβεύσεις και του έχει απονεμηθεί 6 φορές το National Magazine Award. Ο εκδότης του, Pilar Guzmán, τιμήθηκε ως Editor of the Year το 2014, ενώ το site του, CNTraveler.com, έχει κερδίσει 4 Webby Awards από το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα