Σύγκρουση Αλαφούζου-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

«Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου».

Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία

βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου.

Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έδωσε ουσιαστικά το «στίγμα» της στάσης της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος απέναντι στις αιτιάσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος, σε δήλωσή του για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ, απέδωσε στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τον ρόλο του βασικού ηθικού αυτουργού.

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται και δεν υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr (εδώ)

Keywords
Τυχαία Θέματα