Στο Νο 2 του Amazon το βιβλίο του Yiannopoulos για την Δεξιά

Ο αυτοαποκαλούμενος «συντηρητικός προβοκάτορας» Milo Yiannopoulos είδε το νέο του βιβλίο να φιγουράρει στην δεύτερη θέση των καλύτερων πωλήσεων της Amazon σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του.

Οι προπαραγγελίες για το βιβλίο με τον τίτλο "Dangerous" το έφεραν στη δεύτερη θέση πάνω από το "Tools of Titans" του Tim Ferriss και πίσω από το The Princess Diarist"

της Carrie Fisher που πέθανε πριν από λίγες μέρες από καρδιακή προσβολή.

Ο ελληνοβρετανός Yiannopoulos αντέδρασε στα καλά νέα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook όπου ενθάρρυνε τους fan του να τον βοηθήσουν να φτάσει στην 1η θέση.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγοράσετε τα αντίγραφα αυτού του βιβλίου για κάποια φεμινιστιρια, οι οποίες κινούν τα νήματα στην #1 θέση των best-seller» έγραψε σε ποστ του.

Ο Yiannopoulos ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συμφώνησε στην έκδοση του βιβλίου με την Simon & Schuster για 250.000 δολάρια.

«Συναντήθηκε με υψηλά ιστάμενους της Simon & Schuster στις αρχές της χρονιάς και "ξόδεψα" μισή ώρα μαζί του σε αστεία και εξωφρενικές απόψεις», δήλωσε. «Νόμιζα ότι θα έβαζαν να με πετάξουν με συνοδία εκτός κτιρίου όμως αυτοί μου πρότειναν ένα κάρο λεφτά», συμπλήρωσε.

Το βιλβίο θα εκδοθεί στις 14 Μαρτίου του 2017 και θα αφορά στις σχέσεις του Yiannopoulos με το κίνημα alt-right των ΗΠΑ ή αλλιώς της εναλλακτικης δεξιάς, εκπρόσωπος της οποίας θεωρείται ο Ντόναλντ Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα