Στο Μέτσοβο πραγματοποιείται η τρίτη Συνδιάσκεψη Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ.

Στο Μέτσοβο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου η τρίτη συνδιάσκεψη των στελεχών Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. που απευθύνονται στους εργασιακούς χώρους διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων: Δικηγόρους, ιατρούς, νοσοκομειακούς ιατρούς, εκπαιδευτικούς, μηχανικούς, δημόσιους υπάλληλους, υπαλλήλους Επιχειρήσεων, ιδιωτικών και δημόσιων κ.ά.

Το Μέτσοβο επελέγη από τον γραμματέα των ΕΚΟ κ. Βασίλη Σπανάκη καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής του αείμνηστου Προέδρου της Ν.Δ. Ευάγγελου Αβέρωφ,

επί των ημερών του οποίου ιδρύθηκαν οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν για μια ακόμη φορά στελέχη από κάθε κλαδικό και εργασιακό χώρο. Δικηγόροι, νοσοκομειακοί ιατροί, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, νέοι επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, απόστρατοι αξιωματικοί και πολλοί άλλοι αναμένεται να συνθέσουν το παζλ των συμμετεχόντων στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, στην οποία αναμένεται να αναπτυχθεί γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους κλαδικά. Άλλωστε και το θέμα της 3ης Συνδιάσκεψης - «Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων»- προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.

Την έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης θα χαιρετίσουν ο Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ. Κώστας Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Κωνσταντίνος Τζαφέας καθώς και οι Βουλευτές της Ν.Δ: Άρτας κ. Γιώργος Στύλιος, Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. Μάκης Βορίδης και ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. κ. Βασίλης Σπανάκης.
Η συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα "Αβέρωφ" του ξενοδοχείου Grand Forest Metsovo. Για την Κυριακή 15/10 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη και ιδιάιτερη ξενάγηση στα έργα του Ευάγγελου Αβέρωφ στο Μέτσοβο.

Ήδη έχει γίνει κινητοποίηση σε πανηπειρωτικό επίπεδο και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από όλες τις περιοχές της Ηπείρου, ακόμη και από την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Δυτική Ελλάδα και την Αθήνα.

Η 3η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε υψόμετρο 1350 μέτρων και μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν το Προσυνέδριο των Ιωαννίνων, γεγονός που αναδεικνύει την έμφαση που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια και στην διεξαγωγή γεγονότων αμιγούς πολιτικής χροιάς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα