Στο ίδιο σημείο περιμένοντας τη νομοτέλεια της μη πληρωμής των φόρων

Ένα χρόνο περίπου κλείνουμε από την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων και το χρηματιστήριο παραμένει πιο χαμηλά (607 μονάδες) και από την ημέρα επαναλειτουργίας του στις 3 Αυγούστου. Ποια άλλη απόδειξη χρειαζόμαστε για να αντιληφθούμε ότι, η οικονομία δεν προχωρά, ούτε πρόκειται να προχωρήσει; Ο καθρέφτης της οικονομίας είναι εκεί, στο ρίσκο που αναλαμβάνουν Έλληνες και ξένοι επενδυτές.

Έχουν παρθεί μέτρα τα οποία δεν τολμούσαν να πάρουν οι πολιτικοί, ούτε στα όνειρα τους. Το αποτέλεσμα των υψηλών φόρων, των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών δεν θα γλιτώσει από τη νομοτέλεια. Η σημερινή αλλοπρόσαλλη

κυβέρνηση ιδεοληπτικών αριστερών που εκδικούνται για την Βάρκιζα, οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα, στην ήττα που είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA.

Όπως στην Αίγυπτο, στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπου οι ξένοι παρακολουθούσαν τον ιδιότυπο εμφύλιο Ελλήνων που οι μισοί δεν πολεμούσαν. Και επειδή ο λαός έχει τις ευθύνες του δεν αντιδρά, διασκεδάζει, αλλά δεν πρόκειται να πληρώσει και οδηγηθεί στην κλοπή των άδικων φόρων από το κράτος, με όποιο τρόπο μπορεί. Εκτός από τη νομοτέλεια, υπάρχει και η εκδίκηση στον Σύριζα. Από το «δεν πληρώνω» του Σύριζα, πήγαμε στο δούλεψε να φας και κλέψε για να έχεις του λαού.

ΔΗ.ΠΑΦ

Keywords
Τυχαία Θέματα