Στις 21-22 Ιουνίου το 5ο Greek Investment Forum - Οι συμμετέχοντες

Με φόντο το βρετανικό δημοψήφισμα και την προοπτική επαναφοράς του waiver για τα ελληνικά ομόλογα πραγματοποιείται στις 21-22 Ιουνίου το 5ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη.

Στο επενδυτικό forum θα συμμετάσχουν

23 εισηγμένες που θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις σε στελέχη επενδυτικών κεφαλαίων και αναλυτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης αναμένεται να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.

Μεταξύ των εταιρειών που θα μετάσχουν στο επενδυτικό forum δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Ν. Υ. Στο εφετινό roadshow πρόθεση συμμετοχής έχεουν εκδηλώσει οι Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τραπεζα Πειραιώς, Motor Oil, Όμιλος Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Τιτάν, ΟΠΑΠ, Aegean Airlines, ΕΧΑΕ, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Grivalia Properties, Eλληνικά Πετρέλαια, Intralot, Lamda Development, MIG, Attica Bank, MLS, Πανγαία ΑΕΕΑΠ, Σαράντης Πλαστικά Θράκης.

Χορηγοί του 5ου Greek Investment Forum είναι οι Αlpha Finance, Eurobank Equities, Euroxx Xρηματιστηριακή, Morgan Stanley, NBG Securities και Piraeus Securities.

Keywords
Τυχαία Θέματα