Στη Σύρο και φέτος το TSOU.GRisma 2018, η γιορτή του ούζου

Η ετήσια συνάντηση για την παραγωγή ούζου στην Ελλάδα, το καθιερωμένο πλέον TSOU.GRisma 2018 διοργανώνεται και φέτος στο Κίνι, την υπέροχη παραλία της Σύρου, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

Φέτος οι παριστάμενοι θα συζητήσουν για τα "Δύο χρόνια tsou.gr", την παρουσίαση που θα κάνει ο administrator της ιστοσελίδας, Χάρης Βεκρής, αλλά και για την ξεχωριστή παρουσία της "Ποτοποιία Ι. Βαρβαγιάννης", με παρουσίαση από τον Στάθη Βαρβαγιάννη. Μεταξύ ούζου

και μεζέδων, θα ακούσουν εισηγήσεις με τίτλο "Ούζο εξ αποστάξεως 100%", κι εισηγητή τον Στάθη Βαρβαγιάννη, "Ούζο 44 Ούζο", την παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου που θα κάνει ο Άγγελος Αυγουστίδης και τη διήγηση του Ανδρέα Ρικάκη με τίτλο
"Ούζο - Προσωπικές εμπειρίες".

Τέλος θα προβληθούν σκηνές από κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστή το ούζο, μετά από έρευνα κι επιμέλεια του Χάρη Βεκρή.

Η ουζοποσία με συνοδεία εξαιρετικών μεζέδων (το χταπόδι θα ψήνεται στα κάρβουνα δίπλα στο κύμα) θα συνεχιστεί με επιλογή διασκευασμένων τραγουδιών του ελληνικού κινηματογράφου από την Αριστέα Γιάννου, μουσική παραγωγό του ΑΘΗΝΑ 9,84 FM. Τα ούζα και οι μεζέδες που θα προσφερθούν είναι χορηγία της Ποτοποιίας Βαρβαγιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα