Στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Μέσι

Στη Μπαρτσελόνα θα μείνει έως το καλοκαίρι του 2021 ο Λιονέλ Μέσι, μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μπαρτσελόνα.

Ο φημισμένος Αργεντινός forward έβαλε τέλος στις φήμες ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, στο νέο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 700 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει

ότι ο 30χρονος Μέσι μάλλον θα... τελειώσει την καριέρα του στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης, όπου βρίσκεται εδώ και 14 σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιστεί σε 602 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι έχει σκοράρει 523 τέρματα.

Έχει κερδίσει 8 πρωταθλήματα, 4 Champions League, 5 Κύπελλα Ισπανίας, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και μαζί με τον Αντρές Ινιέστα είναι οι παίκτες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στον σύλλογο (30).

Ο Μέσι ξεκίνησε να αγωνίζεται με τη Μπαρτσελόνα στα 16 του.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να αγωνίζομαι στη Μπαρτσελόνα, που είναι το σπίτι μου. Το όνειρό μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια, να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Είμαστε τυχεροί, έχουμε κερδίσει μια σειρά από τρόπαια και ελπίζω να έρθουν κι άλλα στο μέλλον» δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα