Σταθεροποιητικές κινήσεις στη Wall Street

Σταθεροποιητικές κινήσεις καταγράφει η Wall Street με τους επενδυτές να «στρέφουν τα βλέμματα» στην κατάθεση του πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας.

Ο Dow Jones κινείται με οριακά κέρδη 0,02% στις 21.177 μονάδες, με την Goldman Sachs να καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο. Ο S&P 500 κινείται οριακά χαμηλότερα στις 2.433 μονάδες, με τις χρηματοοικονομικές μετοχές να ενισχύονται

και την μετοχές ακινήτων να καταγράφουν πτώση. Ο Nasdaq ενισχύεται 0,1% στις 6.303 μονάδες, ωστόσο, ενδοσυνεδριακά «χτύπησε» νέο υψηλό.

Ο Τζέιμς Κόμεϊ πρόκειται να καταθέσει σήμερα στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, με τους επενδυτές να αναζητούν σημάδια για το πόσο καταστροφικά θα είναι τα σχόλιά του για τον Τραμπ και κατά πόσο θα επηρεάσουν την μεταρρυθμιστική ατζέντα που έχει θέσει.

«Αυτό είναι το μόνο που νοιάζει την αγορά αυτή τη στιγμή. Αν κάνει ήπια σχόλια τότε υπάρχει ελπίδα ότι η μεταρρυθμιστική ατζέντα που έχει εξαγγείλει ο Ντόναλντ Τραμπ θα προχωρήσει» δήλωσε ο Ρόμπερτ Πάβλικ, επικεφαλής αναλυτής αγορών στην Boston Private Wealth.

Οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων κινούνται επίσης σταθεροποιητικά. Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου διαμορφώνεται στο 2,182% ενώ η απόδοση του 2ετούς στο 1,314%.

Keywords
Τυχαία Θέματα