Ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγή διοίκησης στη ΜΕΒΓΑΛ

Ανατροπή σκηνικού στη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη προκειμένου να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η πλειοψηφία των μετόχων (57%) προέκριναν το αίτημα των Δημήτρη και Δόμνας Συμεωνίδη, Μαίρης Χατζάκου και της ΔΕΛΤΑ για αλλαγή της διοίκησης, της οποίας ηγείτο ένας εκ των βασικών μετόχων, από τη θέση του προέδρου, Π. Παπαδάκης, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια οι οικονομικοί

δείκτες της εταιρείας δεν είναι ικανοποιητικοί.

Τη διοίκηση αναλαμβάνει πενταμελές ΔΣ με πρόεδρο τον κ. Δ. Συμεωνίδη, αντιπρόεδρο την κα. Μαίρη Χατζάκου και μέλη τους κκ Δόμνα Συμεωνίδη, Γεώργιο Γουλιέλμο και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο – Χατζάκο. Καθήκοντα γενικού διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Μηντζιαρίδης, ο οποίος εργάζεται στην οικονομική διεύθυνση της εταιρείας από το 1975.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΛΤΑ είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της οικογένειας Παπαδάκη για κακουργηματική απάτη μετά την άρνησή της να τηρήσει το προσύμφωνο που είχαν υπογράψει για πώληση του ποσοστού της, ενώ ζήτησε και τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τα πεπραγμένα της διοίκησης Παπαδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα