Προσλήψεις από τη Fraport κι άλλες τρεις εταιρείες στην Ελλάδα

Με την Ελλάδα να κατέχει την πανευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία, με ποσοστό 23% (Οκτώβριος 2016) κάθε αναγγελία προσλήψεων αποτελεί... είδηση.

Η ελληνικογερμανική κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζου, έχοντας πλέον κλείσει το deal με το ελληνικό δημόσιο για την εξαγορά των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, προχωρά στη στελέχωση των δραστηριοτήτων της στη χώρα μας. Η εταιρεία

αναζητά μεταξύ άλλων πτυχιούχους IT και Λογιστικής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της.

Σε προσλήψεις προχωρούν επίσης άλλες τρεις μεγάλες ελληνικές εταιρείες, ο ΟΠΑΠ, ο ΑΒ Βασιλόπουλος και η πολυεθνική DDB Athens, η οποία δραστηριοποιείται στην επικοινωνία και την παροχή υπηρεσιών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναζητά στελέχη κι εργαζόμενους στα τμήματα του HR, του λογιστηρίου και των αγορών (Category Manager, Risk & Control manager κ.α.) για τα γραφεία της αλυσίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εδώ.

Δεκαεπτά θέσεις εργασίας προσφέρει ο ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Οι θέσεις αυτές αφορούν σε ειδικότητες μάρκετινγκ, ΙΤ και Πληροφορικής για τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Γιάννενα και το Ηράκλειο.

Επαγγελματίες, ειδικά στον χώρο του direct marketing, αναζητά και η θυγατρική της διαφημιστικής DDB Athens, Tribal Worldwide. Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα