Πόσα εκατομμύρια αξίζει το Ατρόμητο Κορίτσι της Wall

Στις 51 ημέρες που το χάλκινο άγαλμα πήρε περίοπτη θέση μπροστά από τον γνωστό ταύρο της Wall Street, δεν έμεινε ούτε μια στιγμή μόνο, καθώς κάθε λεπτό προσελκύει πλήθος κόσμου – κυρίως γυναίκες και μικρά κορίτσια που έρχονται για να το δουν από κοντά.

Το Ατρόμητο Κορίτσι, το γλυπτό της Kristen Visbal, που τοποθετήθηκε στη Wall προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας,

κατακλύζεται καθημερινά από λουλούδια, ροζ κουκλάκια, ενώ κάποιοι άφησαν επάνω του κι ένα καπέλο του Ντόναλντ Τραμπ με την περίφημη πλέον φράση του «Θα κάνουμε την Αμερική Σπουδαία Ξανά».

Ολη αυτή η προσοχή μεταδίδει το Bloomberg, αξίζει πολλά λεφτά σε δωρεάν διαφήμιση για την τράπεζα State Street που το εγκατέστησε εκεί. Και συγκεκριμένα 7,4 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις και χορηγίες μέσα σε 51 ημέρες, την ώρα που η State Street δαπάνησε μόλις 26 εκατ. δολ. συνολικά για διαφήμιση το 2016.

Παράλληλα, η τράπεζα κέρδισε περίπου το 70% της διαφημιστικής πίτας των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της αμέσως την επόμενη μέρα, επισκιάζοντας ακόμα και τη Goldman Sachs. Γεγονός που θεωρείται μεγάλη νίκη για το μάρκετινγκ. Το άγαλμα πέτυχε 500.000 shares σε Twitter, Facebook και Instagram – καθόλου άσχημα για μια εταιρεία με κοινό στα social media που δεν φτάνει ούτε στο μισό...

Keywords
Τυχαία Θέματα