Πόλεμο στην Tesla κηρύσσει η VW: «Θα γίνουμε "ηγέτες" στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων»

Σίγουρη ότι θα ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και θα γίνει «ηγέτης» στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2025, δηλώνει η Volkswagen, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το σκάνδαλο εκπομπής ρύπων.

Η VW ανακοίνωσε ότι στόχος της είναι να φτάσει το 1 εκατ. πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2025. Αυτό θα τη φέρει σε ευθεία αντιπαράθεση με την Tesla, η οποία αν και πούλησε λιγότερα από 80.000 ηλεκτρικά οχήματα πέρυσι, έχει επίσης θέσει στόχο να πουλήσει

1 εκατομμύριο έως το 2020.

«Οτιδήποτε μπορεί να κάνει η Tesla, μπορούμε να το ξεπεράσουμε» δήλωσε ο Χέρμπερτ Ντίες, επικεφαλής του brand της VW, προσθέτοντας ότι η Tesla θα το καταφέρει αυτό με premium τιμές ενώ η Volkswagen με μια μέση τιμή. «Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε "ηγέτες" στη συγκεκριμένη αγορά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η Tesla είναι ένας ανταγωνιστής που λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν. Η Tesla προέρχεται από το υψηλότερο κομμάτι της αγοράς, ωστόσο κινείται προς τα κάτω. Η φιλοδοξία μας είναι να τους σταματήσουμε εκεί» δήλωσε ο Ντίες. Η δήλωση έγινε κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου της VW, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως «πρώτη», θέλοντας να δείξει ότι το brand θα κρατήσει κάποιες αποστάσεις από τον όμιλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα