Πάσχα στα Κανάρια για Μέρκελ και Κάμερον

Σε «αστακό» μετατράπηκε ένα μικρό νησί του Ατλαντικού που φιλοξένησε τη Γερμανίδα Καγκελάριο και τον σύζυγό της, Γιόακιμ Σάουερ, τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ολόκληρη η περιοχή, κατακλύστηκε από αστυνομικούς που φρόντισαν για τη φύλαξη της Γερμανίδας καγκελαρίου και του συζύγου της, τους οποίους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να βολτάρουν χαλαροί στο νησί.

Συγκεκριμένα, η φρουρά της κας Μέρκελ

αποτελείτο από 12 Γερμανούς σωματοφύλακες, 15 Ισπανούς καθώς και από ομάδες πυροτεχνουργών και αυτοδυτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Taggespiegel, η Ανγκελα Μέρκελ κατέλυσε σε ένα χωριάτικο σπίτι στην πλαγιά ενός κατάφυτου με φοίνικες λόφου, με θέα τη θάλασσα, στο νησί Γκομέρα των Καναρίων Νήσων, όπου κατοικούν μόνιμα 20.000 άνθρωποι.

Είναι η τέταρτη φορά που η καγκελάριος και ο σύζυγός της Γιόακιμ Σάουερ επιλέγουν για τις σύντομες διακοπές τους αυτό το ηφαιστειογενές νησί που βρίσκεται στα ανοικτά των Αφρικανικών ακτών, 5 ώρες με το αεροπλάνο από το Βερολίνο.

Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Τagesspiegel το νησί των 20.000 κατοίκων γέμισε με αστυνομικούς και μάλιστα περισσότερους από όσους βρίσκονται αυτήν την εποχή σε κάθε άλλο θέρετρο της Ισπανίας, ακόμη και στο Λανσαρότε το άλλο νησί του συμπλέγματος όπου πέρασε την Καθολική/ Προτεστανική Μεγάλη Εβδομάδαυ ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο Ντείβιντ Κάμερον.

Keywords
Τυχαία Θέματα