Οριστικό: Το Game of Thrones «ρίχνει αυλαία»

Οι κακές ειδήσεις συνεχίζουν να «χτυπούν» αλύπητα τους απανταχού φαν του Game of Thrones, με αποκορύφωμα την εξής: η 8η σεζόν θα είναι επίσημα η τελευταία σεζόν.

Η αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», η οποία προβάλλεται από το 2010 και αριθμεί εκατομμύρια θαυμαστές, θα ολοκληρωθεί το 2018.

Ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού δικτύου HBO, Casey

Bloys, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με το τέλος του 8ου τηλεοπτικού κύκλου
Συγκεκριμένα, ο Bloys, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Μπέβερλι Χιλς, είπε ότι το πλάνο των παραγωγών David Benioff και D.B. Weiss είναι να ολοκληρωθεί η σειρά στους δύο επόμενους κύκλους, προσθέτοντας ότι εκείνος δεν θα έλεγε «όχι» σε μερικούς ακόμα.

«Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό τους για τον αριθμό των επεισοδίων που θέλουν να γυρίσουν» είπε ο Bloys. «Πιστέψτε με, εάν μπορούσα να τους πείσω να γυρίσουν περισσότερα, θα το έκανα. Είμαστε αναγκασμένοι να σεβαστούμε την επιθυμία τους για το καλό της σειράς» τόνισε.

Το HBO είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι ο έβδομος τηλεοπτικός κύκλος θα έχει επτά επεισόδια και όχι δέκα όπως οι προηγούμενοι. Ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού δικτύου επιβεβαίωσε πως ο ερχόμενος κύκλος θα ξεκινήσει αργότερα από το αναμενόμενο, πραγματοποιώντας πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί θέλουν να περιμένουν μέχρι ο καιρός να είναι κατάλληλος.

Τέλος, ο Bloys άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός spinoff, μιας ιστορίας με πρωταγωνιστή κάποιον ή κάποιους από τους χαρακτήρες που να αφορά τον ευρύτερο κόσμο της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα