Οκτώ λόγοι για να παρανομήσετε στη Ρωσία!

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς πραγματοποιείται εδώ και λίγες ημέρες – πού αλλού; στη Ρωσία!

Ένας διαγωνισμός που θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ανάλογες διοργανώσεις και σε άλλες χώρες, με απώτερο μάλιστα στόχο να φέρει πιο κοντά την κοινωνία με τις εκάστοτε αρχές Ασφαλείας!

Για να μην μακρηγορούμε σε αυτό τον διαγωνισμό συμμετέχουν όχι μοντέλα – αν και κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι – αλλά... αστυνομικοί. Κοπέλες που στελεχώνουν τις αρχές Ασφαλείας της Ρωσίας βάζοντας μας στον πειρασμό να αναρωτηθούμε πως καταφέρνουν οι άνδρες συνάδελφοί τους να βγάζουν μαζί

τους μια τυπική βάρδια!

Σε κάθε περίπτωση ο περί ου ο λόγος διαγωνισμός ξεκίνησε στα πλαίσια των εορτασμών της Ημέρας της Αστυνομίας με στόχο να βρεθεί η πιο όμορφη γυναίκα αστυνομικός. Όπως λένε οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού, θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες μπορεί να είναι και όμορφες και δυνατές.

Από τη στιγμή που ο διαγωνισμός έγινε γνωστός άρχισαν να κατατίθενται συμμετοχές και μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες έχουν ξεχωρίσει μερικές υποψήφιες,, όπως οι δυο κοπέλες – αξιωματικοί της Ασφάλειας Βόλγκογκραντ, η Κριστίνα Λούνεβα και η Ίννα Νετσάγιεβα.

Από τη Μόσχα ήδη ξεχώρισε η Βικτόρια Κριβόσεβα που ποζάρει φορώντας πάντα το καπέλο της.

Ισχυρό χαρτί θεωρείται και η ξανθιά Ελιζαμπέτα Καντέτοβα που ξεχωρίζει για τα μακριά μαλλιά της.

Η Κριστίνα Σούμπινα ποζάρει με τη στολή της και φόντο το ποτάμι της πόλης Βορονέτς.

Από την ίδια πόλη προέρχεται και η Άννα Σεργκέεβα.

Μελαχρινές είναι τέλος η αστυνομικός Κατερίνα Κουζνέτσοβα, και η υπαξιωματικός Ιρλίνα Λεμπέντεβα από το Νίζνι Νόβγκοροντ που μάλιστα επέλεξε να ποζάρει με τα όπλα της...

Keywords
Τυχαία Θέματα