Οικογένεια Βελιβασάκη (CANDIA STROM): Ψάχνοντας δεύτερη ευκαιρία

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η εταιρεία στρωμάτων Candia είχε απωλέσει έδαφος έναντι του ανταγωνισμού της, με αποτέλεσμα που φαινόταν και στα οικονομικά μεγέθη του κλάδου. Τώρα όμως η διοίκηση και η οικογένεια των ιδιοκτητών της Βελιβασάκη (στη φωτ. ο Μιχ. Βελιβασάκης), επιχειρεί την ανατροπή. Για την ακρίβεια η Candia παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα στη διεθνή έκθεση επίπλου και design

στο Μιλάνο, Salone del Mobile, στις 4 Απριλίου. Κι αυτό επιδιώκοντας μια επανεκκίνηση και ένα πέρασμα με τρόπο πιο δυνατό στη νέα της φάση.

Πρόκειται για τη μάρκα «Wake up in the Mediterranean» που η εταιρεία επιδιώκει να παρουσιάσει στοχεύοντας σε βελτίωση των μεγεθών της εντός του 2017.

Από το promo της σειράς «Wake up in the Mediterranean»

Η εταιρεία Candia μετράει 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή στρωμάτων, με τη δεύτερη γενιά, τους Μιχάλη και Γιώργο Βελιβασάκη, να έχουν πάρει τα ηνία της εταιρείας. Η εξαγωγική δραστηριότητα της Candia σε Ευρώπη και Ασία εδραιώθηκε με τη χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, Bodyfix Collection, στρώματα που κατασκευάζονται αποκλειστικά με το χέρι, από έμπειρους τεχνίτες με 100% φυσικά υλικά και την παγκόσμια καινοτομία επεξεργασίας των υφασμάτων με λάδι ελιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα