Οι 10 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες αντιπαθούν κι οι άνδρες λατρεύουν τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Στα 32 της χρόνια η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκτός από «είδωλο» του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι γυναίκες την αντιπαθούν, ενώ οι άνδρες όχι!

1. Η άθλια περούκα της στη «Μαύρη Χήρα»
Οι γυναίκες θεωρούν εξαιρετικά αποτυχημένη την επιλογή της περούκα, αλλά οι άνδρες στέκονται περισσότερο στο αψεγάδιαστο σώμα της, όπως διαγράφεται κάτω από τη φόρμα της.

2. Δεν ξέρει τι θα πει σεμνότητα
Είναι ξιπασμένη, φαίνεται σε κάθε της δήλωση λένε μεταξύ τους

οι γυναίκες- Η Γιόχανσον είναι ωραία, αρέσει και το δείχνει, αντιτείνουν οι άνδρες

3. Είναι 32 ετών, με δυο διαζύγια
Παραδόξως, ενώ αυτό θα έπρεπε να ενοχλεί περισσότερο τους άνδρες, συμβαίνει το αντίθετο: Οι γυναίκες θεωρούν ότι είναι πολύ άστατη στις διαπροσωπικές της σχέσεις με το άλλο φύλο, ενώ οι άνδρες φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι η ιδιότητα της "μοιραίας γυναίκας" που οι ίδιοι της έχουν προσδώσει, κάνει την προσωπική της ζωή ποιο δύσκολη.

4. Δεν είναι καλή στις ρομαντικές κωμωδίες
Οι γυναίκες λένε ότι όπου χρειάζεται ειδικό υποκριτικό ταλέντο, όπως στις ρομαντικές κωμωδίες τύπου Bride Wars, η Γιόχανσον δεν "τραβάει" και θυμίζουν αντίστοιχες εκπληκτικές εμφανίσεις των Τζούλια Ρόμπερτς, Σάντρα Μπούλοκ, Όντρεϊ Χέπμπορν κλπ. Πολλοί άνδρες όμως αντιτείνουν ότι κάθε ηθοποιός έχει το δικό της ύφος, κι η Σκάρλετ δεν ξεφεύγει από αυτό τον κανόνα.

5. Συνήθως παίζει το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση
Οι γυναίκες λένε ότι απόδειξη ότι η Γιόχανσον είναι δεύτερης κατηγορίας ηθοποιός, είναι ότι στις περισσότερες ταινίες που έχει παίξει, κάνει το τρίτο πρόσωπο, που μπαίνει σε μια σχέση και τη χαλάει, κι επικαλούνται τους ρόλους της στα έργα Vicky Christina Barcelona, Under the Skin, Match point κλπ. Αντίθετα οι άνδρες βλέπουν στους ρόλους της Γιόχανσον την ανάγκη τους να θαυμάζουν τις ωραίες γυναίκες, ακόμα κι αν δεν είναι παντρεμένοι με αυτές.

6. Κάνει σχεδόν πάντα το "αντικείμενο του αντρικού πόθου"
Είναι μια συνέχεια του προηγούμενου λόγου.

7. Με τι φωνή θέλει και να τραγουδήσει;
Οι γυναίκες, ακόμα κι αυτές που παραδέχονται ότι "ο,τιδήποτε επάνω στη Σκάρλετ είναι σέξι", ακόμα και οι... φτέρνες της, διαμαρτύρονται όταν τη βλεπουν να επιχειρεί να τραγουδήσει με τη φωνή που... δεν διαθέτει. Μερικές μάλιστα θυμίζουν τη βραχνή, αλλά αισθησιακή φωνή μιας ιέρειας του παγκόσμιου κινηματογράφου, της Λορίν Μπακόλ. Από την πλευρά τους, οι άνδρες θεωρούν ότι η Γιόχανσον είναι "φωνή- κορμάρα".

8. Δεν μπορεί να σταθεί σε μια μεγάλη συνέντευξη, γι αυτό δεν έχει δώσει καμία
Οι γυναίκες αποδίδουν αυτή την έλλειψη σε αδυναμία της Σκάρλετ να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στην προσωπικότητά της, ή σε ζητήματα που απαιτούν ευρύτερες γνώσεις και δυνατότητα ανάλυσης. Αντίθετα οι άνδρες θεωρούν ότι κάνει τη δουλειά της και δεν θέλει να προβάλλεται με συνεντεύξεις.

9. Δεν υπάρχει στα social media
Οι μεν γυναίκες θεωρούν ότι αυτό σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για ιντερνετική επαφή με τους πολλούς θαυμαστές της, ενώ αντίθετα οι άνδρες ότι έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν προλαβαίνει

10. Είναι μάλλον κοντή για σύμβολο του σεξ
Κοντή δεν τη λες, με ύψος 1,68, βέβαια, αλλά αυτό δεν εμποδίζει πολλές γυναίκες να την επικρίνουν για το... ύψος της. Οι άνδρες, πάλι, θυμίζουν ότι και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, το κεντρικό πρόσωπο στο sex and the city, η οποία απολαμβάνει μεγάλης αγάπης ανάμεσα στο γυναικείο πληθυσμό, είναι ακριβώς 1.68. Άλλωστε, προσθέτουν "τα ωραία αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια"

Keywords
Τυχαία Θέματα