«Όχι» Αμπράμοβιτς στα 2 δισ. που του δίνει ο Ράτκλιφ για την εξαγορά της Τσέλσι

Στην αποκάλυψη ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» σε πρόταση που του έκανε ο Τζιμ Ράτκλιφ για την αγορά της Τσέλσι προχώρησε η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, ο Ράτκλιφ, μεγάλο αφεντικό του κολοσσού πετροχημικών Ineos και πλουσιότερος άνδρας στη Βρετανία έκανε πρόταση ύψους 2 δισ. στερλινών στον Ρώσο ολιγάρχη για να αποκτήσει την αγγλική ομάδα, καθώς το μέλλον του Αμπράμοβιτς στη Γηραιά Αλβιώνα κρίνεται

αβέβαιο. Αιτία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ανανέωση της βρετανικής του βίζας, μετά την απόφαση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να μπλοκάρει τη διαμονή Ρώσων στη βρετανική επικράτεια στον απόηχο της δηλητηρίασης του διπλού Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια στο Σάλσμπουρι..


Μάλιστα Η Ντάουνινγκ Στριτ έχει ξεκαθαρίσει όtι ο Αμπράμιβιτς δεν μπορεί να ασκεί δραστηριότητα στη Βρετανία με ισραηλινό διαβατήριο αν και μπορεί να επισκέπτεται τη χώρα μέχρι και για ένα εξάμηνο τη φορά.

Σημειώνεται ότι ο Ράτκλιφ υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 21 δισ. στερλινών και ότι ο ετήσιος τζίρος της Ineos ανέρχεται σε 45 δισ. στερλίνες, ενώ απασχολεί πάνω από 18.000 άτομα σε 22 χώρες. Αρα τα 2 δισ. στερλ;iνες που πρόσφερε για την Τσέλσι ήταν γι' αυτόν... σταγόνα στον ωκεανό, όπως γράφει η Daily Mail.

Keywords
Τυχαία Θέματα