Ο ξάδελφος του ΤΧΣ, O Ελληνοαμερικάνος και η ΛΑΕ για τα warrants

Ο ξάδελφος της Δανάης Στράτου (συζύγου του κ. Γ. Βαρουφάκη), κ . Χ. Στράτος, προσωρινός διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ άρχισε τις περίεργες επαφές.

Όπως με τον Ελληνοαμερικάνο κ. Alexander Blades του John Paulson, ο οποίος συνεχίζει να συμπεριφέρεται ουσιαστικά εναντίον της επένδυσης του (Τράπεζα Πειραιώς). Αντί λοιπόν το ΤΧΣ, να κοιτάξει την δουλειά του και τις ευθύνες που προέκυψαν από την περυσινή αύξηση κεφαλαίου, κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν «πόρτα για τον χειμώνα».

Ο SSM όμως, θα επιλέξει νέα διοίκηση για το ΤΧΣ ενώ ο κ. Blades προτιμά να συνεχίζει τις παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να ελέγξει την Τράπεζα. Το βέβαιο για το ΤΧΣ είναι ότι κανένας νέος νόμος δεν μπορεί να αποσείσει τις ευθύνες που προκύπτουν από την στάση του στις αυξήσεις κεφαλαίου, τα ενημερωτικά δελτία. (σ.σ Όταν υπάρχει συμφωνία με τους μετόχους κανένας νόμος εκ των υστέρων δεν μπορεί να την μεταβάλλει). Ήδη όπως μαθαίνουμε η ΛΑΕ πρόκειται να καταθέσει μήνυση για τις αυξήσεις κεφαλαίου και τα warrants. Θυμηθείτε το. Η κυβέρνηση Τσίπρα κινδυνεύει περισσότερο από τους πρώην συντρόφους Π. Λαφαζάνη και Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα