Ο Άγγελος Βλάχος «παίζει» για πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Λύση «από τα σπλάχνα» του ΤΑΙΠΕΔ εξετάζεται για τη θέση του προέδρου, καθώς συζητείται η τοποθέτηση του κ. Άγγελου Βλάχου, ο οποίος είναι ήδη μέλος του δ.σ..

Το θέμα της ανάδειξης νέου προέδρου αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες και είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς παρακολουθούν με προσοχή το ζήτημα οι δανειστές, αλλά και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Στα προσόντα του κ. Βλάχου, οι γνωρίζοντες περιλαμβάνουν και το γεγονός ότι διαθέτει μια ευρύτερη διακομματική αποδοχή, αλλά και την υψηλή επιστημονική συγκρότησή του στα τουριστικά και αναπτυξιακά θέματα,

καθώς έχει ασχοληθεί ερευνητικά και διδακτικά με τον Τουρισμό, ο οποίος ήταν αντικείμενο του διδακτορικού του και, βέβαια, αποτελεί έναν από τα βασικά αντικείμενα ενδιαφέροντος του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Βλάχος έχει επίσης μακρά και επιτυχημένη θητεία στον τουριστικο τομέα καθώς έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε διεθνείς tour operators και σύμβουλος του υπουργείου Τουρισμού, ενώ από το 2015 που είναι μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ έχει υπό την ευθύνη του τα κρίσιμα ζητήματα της λεγόμενης «γαλάζιας ανάπτυξης», τα οποία περιλαμβάνουν την αξιοποίηση των υποδομών και έργων που σχετίζονται με τη θάλασσα, όπως λιμάνια, μαρίνες κ.λπ.

Συντονίζει το έργο της αδειοδότησης και ανάπτυξης του δικτύου υδατοδρομίων στην επικράτεια, ενώ εκπροσωπεί το ΤΑΙΠΕΔ στο δ.σ. του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).
Περιοχή συνημμένων

Keywords
Αναζητήσεις
angelos vlachos
Τυχαία Θέματα