Ο αιφνιδιασμός Σπίρτζη, η ΕΥΔΑΠ και τα μύρια που έγιναν καπνός

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μετόχους αλλά και τους άλλους παραβρισκόμενους στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ. Δεν ήταν άλλη από τον εκπρόσωπο του υπουργού Υποδομών Χρίστου Σπίρτζη, ο οποίος δήλωσε αντίθετος στην ψήφιση του μοναδικού θέματος της γ.σ που ήταν η απόφαση για επιστροφή κεφαλαίου ύψους 40 εκ. ευρώ.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στο χρηματιστήριο Αθηνών την περασμένη Παρασκευή καθώς η προγραμματισμένη

συνέλευση στα γραφεία της εταιρείας, πριν από λίγες εβδομάδες είχε εμποδιστεί από τα σωματεία εργαζομένων που αντιδρούσαν στη διανομή μερίσματος. Η συνεδρίαση εκείνη ήταν κωμικοτραγική καθώς η συνέλευση από το αμφιθέατρο μεταφέρθηκε στα μυστικά, στο γραφείο του Προέδρου, με αποτέλεσμα να το πάρουν χαμπάρι οι εργαζόμενοι και να καταλάβουν το γραφείο! Κάπως έτσι η συνέλευση έληξε άπρακτη.

Τελικά, η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ που δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι των μετόχων, αποφάσισε η συνέλευση να επαναληφθεί σε ουδέτερο έδαφος προς αποφυγή νέων επεισοδίων. Για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν τα ΜΑΤ που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Λεωφόρο Αθηνών. Όμως, ο αιφνιδιασμός ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Στην συνέλευση εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του υπουργού Υποδομών ο οποίος καταψήφισε το θέμα και ζήτησε να καταγραφεί και στα πρακτικά. Στα πηγαδάκια της ΕΥΔΑΠ ο κ. Σπίρτζης είχε την τιμητική του καθώς κάποιοι θυμήθηκαν τον αγώνα που έκανε ο υπουργός για να πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής. Και τα 20 μύρια που έβαλε η ΕΥΔΑΠ και έγιναν καπνός. Για να μην ξεχνιόμαστε...

Keywords
Τυχαία Θέματα