Νέο -βιολογικό- εγχείρημα από την COCO-MAT στο εξωτερικό

Της Στεφανίας Σούκη

Μετά τη λειτουργία, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, του νέου ξενοδοχείου στο Κολωνάκι, η COCO-MAT δρομολογεί το επόμενό της εγχείρημα, αυτή τη φορά εκτός Ελλάδας, σε μία γνώριμη ωστόσο αγορά για την ίδια, αυτή της Γερμανίας.

Πρόκειται για το νέο, βιολογιακό χώρο εστίασης που πρόκειται να λειτουργήσει στο Βερολίνο, σε όμορο χώρο δίπλα από το υφιστάμενο κατάστημα COCO-MAT, το οποίο λειτουργεί εδώ και μία τριετία στη γερμανική μεγαλούπολη. Ο νέος χώρος εστίασης

θα στηρίζεται στη φιλοσοφία του ομίλου, για βιολογικά προϊόντα με πρώτες ύλες από την ελληνική αγορά, σε μία προσπάθεια προβολής κι ενίσχυσης των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό και πρόκειται να ανοίξει έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του έτους. Σημειωτέον ότι το ''άνοιγμα'' του ομίλου στη γερμανική αγορά έγινε στις αρχές της κρίσης, οπότε άνοιξε το πρώτο κατάστημα του Αμβούργου.

Πίσω στην Ελλάδα και μετά το νέο ξενοδοχείο του Κολωνακίου, το οποίο λειτούργησε στο τέλος του 2015, η εταιρεία ήδη έχει προχωρήσει με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για το νέο της ξενοδοχείο στην Αθήνα σε ένα από τα ελάχιστα κενά οικόπεδα κάτω από την Ακρόπολη. Η νέα μονάδα σχεδιάζεται εκ του μηδενός, θα είναι μεγαλύτερη από το καινούριο boutique hotel του Κολωνακίου και υπολογίζεται, αν φυσικά τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής χωρίς απρόοπτα, να είναι έτοιμη έως τις αρχές του 2018. Το νέο ξενοδοχείο, με βάση το μέχρι σήμερα σχεδιασμό, θα διαθέτει 80 δωμάτια, δεδομένης και της προνομιακής του θέσης στην περιοχή της Ακρόπολης, γεγονός το οποίο αποτελεί ένα καλό πρώτο ''όπλο'' για αυξημένες πληρότητες.

Την ίδια στιγμή, θετικές επιδόσεις, σημειώνει και το 4άστερο design ξενοδοχείο στην «καρδιά» του Κολωνακίου, επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, το οποίο, παράλληλα με τα 39 δωμάτια και σουίτες, στεγάζει στο ισόγειο και κατάστημα COCO-MAT, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα