Νέες εφαρμογές και υπηρεσίες στο "σύννεφο" από την COSMOTE Business IT Solutions

Νέες ΙΤ εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, προστίθενται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, απαντώντας στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την οργάνωσή της.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο για τις ανάγκες της COSMOTE Business Cloud

Server με δυνατότητα πλήρους και απομακρυσμένου ελέγχου, μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και ασφαλή συστήματα διαχείρισης. Και όλα αυτά, με την αξιοπιστία και την εγγύηση του πιστοποιημένου Data Center του Ομίλου ΟΤΕ. Το ελεγχόμενο κόστος, η ασφάλεια, η εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία και στα δεδομένα, αλλά και η 24Χ7 τεχνική υποστήριξη είναι μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του COSMOTE Business Cloud Server.

Επιπλέον, παρέχονται μια σειρά από καινοτόμες cloud based εφαρμογές που εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση, αυτοματοποιούν τη ροή των καθημερινών εργασιών και ενισχύουν ουσιαστικά τον έλεγχο και την αποδοτικότητά της. Εργαλεία που εξασφαλίζουν σημαντική μείωση κόστους, ασφαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση στα δεδομένα μιας επιχείρησης από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, ενώ είναι εξαιρετικά εύκολα και απλά στη χρήση, χωρίς να προϋποθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις.

Ειδικότερα, με τις νέες εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (commercial ERP) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Soft1 SmartWorks, Soft1 SmartPros και Soft1 SmartBiz σε συνεργασία με την SoftOne, καθώς και Megaventory σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους (π.χ. διαχείριση παραγγελιών, αγορών και πωλήσεων, διαχείριση αποθεμάτων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics), μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσής τους και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους. Και όλα αυτά με αξιοπιστία, ασφάλεια δεδομένων, ευκολία χρήσης, χαμηλό κόστος και πρόσβαση από οπουδήποτε.

Για την έκδοση της μισθοδοσίας υπάρχει η εφαρμογή Payslip της εταιρείας Dimicro, με την οποία μπορεί η επιχείρηση να διαχειρίζεται εύκολα, άμεσα και από παντού τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της, χωρίς να απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός.

Ειδικά για τους δικηγόρους προσφέρεται η εφαρμογή Τιπούκειτος, σε συνεργασία με την εταιρεία Honest Partners, για την εύκολη οργάνωση και τον έλεγχο των υποθέσεων. Ο Τιπούκειτος είναι ένα δυναμικό λογισμικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο εξ' ολοκλήρου από έμπειρους δικηγόρους, που, μέσα από συνεχείς αναβαθμίσεις, προσαρμόζεται διαρκώς στις νέες ανάγκες και τα νομικά ζητούμενα που προκύπτουν καθημερινά. Σημειώνεται ότι ο Τιπούκειτος έλαβε Silver βραβείο, στην κατηγορία Διαδικτυακές Εφαρμογές στα Business IT (BITE) Excellence Awards 2015, για το συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και ευκολίας χρήσης που διαθέτει.

Αντίστοιχα για τους ιατρούς προσφέρεται η εφαρμογή My Health Angels (MyHA) της εταιρείας Apollo, που παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης και κυρίως ασφαλούς ανταλλαγής πληροφοριών και ιατρικών δεδομένων με τους ασθενείς. Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει στους γιατρούς τη δυνατότητα να έχουν, εύκολα και με μία ματιά, τη συνολική επισκόπηση όλων των δεδομένων του εκάστοτε ασθενή τους, ώστε να διευκολύνονται στις εκτιμήσεις και στις διαγνώσεις τους. Το My Health Angels επιτρέπει, επίσης, την ασφαλή επικοινωνία και συνεργασία με διαγνωστικά κέντρα, παρέχει ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, διαχείριση των ραντεβού και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων κ.ά.

Ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή λειτουργία τους και την υψηλή αποδοτικότητα τους, μέσα από τεχνολογικά προηγμένες, ευέλικτες και πρωτοποριακές λύσεις. Με cloud-based εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες IT υπηρεσίες και εφαρμογές COSMOTE Business IT Solutions ή για on-line αγορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του https://businessmarketplace.cosmote.gr ή να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818.

Keywords
Τυχαία Θέματα