Μια δουλειά τετρακοσίων και κάτι χιλιάδων ευρώ

Μια δουλειά τετρακοσίων και κάτι χιλιάδων ευρώ στη σημερινή συγκυρία κάθε άλλο παρά αμελητέα συμβολή μπορεί να χαρακτηρισθεί στα ταμεία μιας επιχείρησης.

Η δουλειά για την οποία γίνεται λόγος είναι μια κρατική δουλειά και ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από «ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά». Αναθέτουσα Αρχή είναι η «Ελληνική Εταιρεία

Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε». (κρατική εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «Enterprise Greece»), η κληρονόμος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών και των διαδοχικών μετασχηματισμών και μετονομασιών.

Αλλά, ας μείνουμε για λίγο στο αντικείμενο της δουλειάς. Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016 η οποία θα λάβει χώρα από 16 έως 20 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται κατ' ανώτατο όριο στο ποσό των τετρακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (440.000,00€) μη συμπεριλαμβανομένου του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., το αργότερο μέχρι το μεσημέρι (12.00 μ.μ) της Δευτέρας 06/06/2016.

Οι πληροφορίες από την αγορά μιλούν για συνωστισμό ονομάτων του κλάδου αλλά σε κάθε περίπτωση το κλειδί της υπόθεσης είναι η οικονομική προσφορά – μάλλον, η εκπτωτική προσφορά!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα