Λύγισε η Ιτιά

Έχασε μοναδική ευκαιρία ο πρωθυπουργός να μας πει πόσους αμερικανούς συμβούλους είχε- και απο που πληρώθηκαν – κατά το α΄ εξάμηνο του 2015 όταν περιδιάβαινε την Ευρώπη μαζί με τον πορτιέρη τον Γιάνη.

Έχασε μοναδική ευκαιρία ο πρωθυπουργός να μας εξηγήσει στο κοινοβούλιο πως χρησιμοποιήσαμε μόνο 5 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. (sic)

Έχασε μοναδική ευκαιρία να μας εξηγήσει πως γίνεται να πουλάς ένα περιουσιακό στοιχείο σου ( 350 δισ. ενεργητικό) μόλις στο 0,30 της λογιστικής αξίας

ενω το ποσό που κατέβαλαν οι ξένοι επενδυτές ήταν μόλις 5 δισ. ευρώ.

Έχασε μοναδική ευκαιρία ο πρωθυπουργός να μας εξηγήσει γιατί το βράδυ του δημοψηφίσματος, το κλίμα ήταν βαρύ παρά τη νίκη, όπως ήδη μας έχει πει ο Γιάνης, – ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έφαγε και ένα χαστούκι απο τον υπουργό επικρατείας κ. Νίκο Παππά.

Τελευταία, όμως, ο Πρωθυπουργός χάνει συνεχώς διότι δυστυχώς δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό.

Ο εκλογικός νόμος θα ισχύσει για τις μεθεπόμενες εκλογές, για την συνταγματική αναθεώρηση δεν αρκούν να τρως ψάρια με τον Λεβέντη , ούτε οι πλαστικές καρέκλες που άπλωσε ο Καρανίκας στο προαύλιο του παλιού παλατιού του Ώθωνα. Και φυσικά, στην εξεταστική για τις τράπεζες ο πρωθυπουργός έχασε διότι απλά φοβήθηκε να είναι παρών. Καίτοι σε πολλές περιπτώσεις, έχει δείξει πως είναι αδίστακτος, προχθές δίστασε να δώσει τις απαντήσεις. Λύγισε η Ιτιά. Που δεν είναι ούτε λουλουδιασμένη, ούτε μας έχει την καρδιά καμμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα