Λάρι Φλιντ: Προσφέρει 10 εκατ. δολ. σε όποιον αποκαλύψει σκάνδαλο του Τραμπ

Ο περιβόητος εκδότης του Hustler Λάρι Φλιντ ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά προσφέρει «έως και δέκα εκατ. δολάρια» σε όποιον του δώσει πληροφορίες ικανές να προκαλέσουν σκάνδαλο και να απομακρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ από τον προεδρικό θώκο.

Φρόντισε ήδη με ολοσέλιδη καταχώρηση στη σημερινή, κυριακάτικη έκδοση της Washington Post να ενημερώσει το κοινό.

Δείτε την καταχώρηση

Υπενθυμίζεται πως κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των τελευταίων αμερικανικών

εκλογών, ο Φλιντ προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον είχε οπτικό ή ακουστικό υλικό με τον Τραμπ να συμπεριφέρεται παράνομα ή με απρεπή σεξουαλικά τρόπο. Αποτέλεσμα της «καμπάνιας» του ήταν το ηχητικό ντοκουμέντο από το 2005, όπου ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται να περηφανεύεται για τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στις γυναίκες.

Στη σημερινή καταχώρηση ο Φλιντ ζητά όποια «καπνισμένη κάνη» μπορεί να δημοσιευθεί και να οδηγήσει τον Τραμπ εκτός του Λευκού Οίκου - ο οποίος πάντως δεν έκανε κανένα σχόλιο για το θέμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φλιντ, ο οποίος υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές, προσφέρει χρήματα με στόχο να καταστρέψει έναν πολιτικό.

Το 2007 είχε προσφέρει 1 εκατ. δολ, επίσης με ολοσέλιδη καταχώρηση στην Post, αναζητώντας αποδείξεις απ' οποιονδήποτε είχε παράνομη σεξουαλική σχέση με μέλος του Κογκρέσου ή κυβερνητικό αξιωματούχο.

Το ίδιο είχε πράξει και το 1998, καταφέρνοντας τότε την παραίτηση του Ρεπουμπλικάνου Μπομπ Λίβινγκστον, ο οποίος προοριζόταν για Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Επίσης το 2012 ο Φλιντ έδινε άλλο 1 εκατ. δολ. για πληροφορίες αναφορικά με τις επιστροφές φόρων που είχε ο τότε υποψήφιος για την αμερικανική Προεδρία, Ρεπουμπλικάνος Μιτ Ρόμνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα