Λακιτίρα: Προσωρινό «στοπ» στο διαγωνισμό πώλησης των 3 ξενοδοχείων

Δεν προχωρά τελικά σήμερα ο διαγωνισμός για την πώληση του ενεργητικού της Λακιτίρα Α.Ε., της ξενοδοχειακής εταιρείας η οποία έχει τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, με την Deloitte να έχει αναλάβει το ρόλο του ειδικού εκκαθαριστή.

Οι εργαζόμενοι προσέφυγαν δικαστικά, έχοντας καταθέσει αίτηση τριτανακοπής επιτυγχάνοντας έτσι έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή της διαδικασίως έως την εκδίκασή της στις 25 Ιανουαρίου.

Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός, προγραμματισμένος για σήμερα 15 Ιανουαρίου, περιλαμβάνει την ακίνητη περιουσία της εταιρείας (ξενοδοχειακό

συγκρότημα 4 αστέρων Lakitira Resort & Village, το 5 αστέρων Lakitira Suites, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Helona Resort 5* στην περιοχή Καρδάμαινα της Κώ), τα μεταφορικά μέσα της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας, η οποία διαθέτει επίσης απαιτήσεις 7,3 εκατ. ευρώ και συμμετοχές σε λοιπές επιχειρήσεις, συνολικής λογιστικής αξίας 1,4 εκατ. ευρώ και μακροπρόθεσμες απαιτήσεις κατά λοιπών επιχειρήσεων ποσού 5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται εδώ ότι η υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία διατηρεί ενεργές εμπορικές συμβάσεις συνεργασίας με tour operators για τη σεζόν Μαϊου- Οκτωβρίου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα