Κρήτη: Έπνιξε τον πατέρα του με μαξιλάρι και... έπεσε για ύπνο


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος ανήμερα των Χριστουγέννων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 34χρονος άντρας που σκότωσε τον πατέρα του, προκαλώντας του ασφυξία με μαξιλάρι, υποστηρίζει ότι όταν καταναλώνει αλκοόλ, «εξωτερικεύει έναν άλλο εαυτό».

Ο νεαρός άντρας, που μετά από μια βραδιά με πολύ αλκοόλ παρέα με τον πατέρα του και έναν Αλβανό, σκότωσε τον 61χρονο πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια, μετά το φονικό, έβγαλε τα παπούτσια

και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ξέσπασε άγριος καυγάς καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτύπαγε όταν ήταν μικρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε το πρωί η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Το θύμα, έχει άλλο ένα παιδί, μία κόρη, η οποία διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό μαζί με τη μητέρα της.

Ο 34χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως, όταν πίνει, «μεταμορφώνεται», «βγάζοντας» βίαιη συμπεριφορά.

Ο πατροκτόνος θα οδηγηθεί περίπου στη 1 το μεσημέρι, ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαβάστε τι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Αστυνομία:

Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα