ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις σε Ρωσία και Λευκορωσία

Επιπλέον κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας και της Λευκορωσίας ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος, ως απάντηση στην εισβολή του προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα λάβουν μέτρα για να λογοδοτήσει η Λευκορωσία για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, θα αποδυναμώσουν τον ρωσικό αμυντικό τομέα και τη στρατιωτική του ισχύ για τα επόμενα χρόνια, θα στοχεύσουν τις πιο σημαντικές πηγές πλούτου της Ρωσίας και θα απαγορεύσουν τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ», ανακοίνωσε

ο Λευκός Οίκος.

Την ίδια ώρα, στο μέτωπο του πολέμου, ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε απόψε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου, καθώς συνεχίζεται η ρωσική επίθεση.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο ανάρτηση στο Twitter του συμβούλου του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αντόν Χεραστσένκο και σύμφωνα με μαρτυρίες, η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και έγινε αισθητή σε μεγάλη απόσταση. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτόκια Fed: Διχασμένοι οι αναλυτές για τα επόμενα βήματα της κεντρικής τράπεζας

Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το οινοποιείο του Κοντομηνά και η έπαυλη των αδελφών Χατζηιωάννου (Sprider Stores) στην Εκάλη (pics) (upd)

ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στις νέες αντικειμενικές – Ποιοι θα έχουν μειώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα