Η Τυνησία επιστρέφει στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη

Η Τυνησία αναμένεται να επιστρέψει στον χάρτη του ευρωπαϊκού τουρισμού δύο χρόνια μετά από την ημέρα που ένα άτομο δολοφόνησε 38 τουρίστες, στην πλειοψηφία τους Βρετανούς, στην πόλη Σους, σύμφωνα με τηνTUI AG, τον μεγαλύτερο tour operator της περιοχής.

Η ζήτηση, κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι τέτοια που το βορειοαφρικανικό κράτος πιθανότατα θα εμφανίζεται στις προσφορές διακοπών της TUI,

δήλωσε ο επικεφαλής εκτελεστικός διευθυντής Φριτς Τζούσεν την Πέμπτη. Περίπου 33 από τους νεκρούς της Σους, σημειώνεται ότι ήταν πελάτες της μεγάλης αυτής εταιρείας που έχει έδρα το Ανόβερο της Γερμανίας.

"Είναι κάτι που ζητείται από Βρετανούς πελάτες και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μέρος του προγράμματος μας", δήλωσε ο Τζούσεν κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης. Τα περιθώρια κέρδους στις πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τα υψηλότερα για την TUI, καθώς καταγράφηκε αύξηση κρατήσεων αλλά και τιμών κατά την περυσινή περίοδο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Βρετανία θα παραμείνει μία από τις ισχυρότερες αγορές της εταιρείας ακόμα και μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα