Η Μαρία Σπυράκη, νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας


Αλλάζει εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τη θέση του Βασίλη Κικίλια αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, με αναπληρωτές τη Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη. Ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Τύπου, Βασίλης Κικίλιας, αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας απέναντι στον Πάνο Καμμένο. Στη θέση αυτή βρίσκεται μέχρι σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης,

όμως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αντιπρόεδροι της ΝΔ -δηλαδή και ο Κωστής Χατζηδάκης- δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.

Αλλαγές υπήρξαν και στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ, καθώς τη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη παίρνει ο δημοσιογράφος Κωσταντίνος Ζούλας με την Κύρα Κάπη να παραμένει στη θέση της αναπληρώτριας. Ο μέχρι τώρα διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, αναλαμβάνει σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου του κόμματος, ενισχύοντας τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στον νομό Καβάλας, ενώ θα έχει και σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων θα γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα