ΕΝΑΕ: Ανεπιθύμητος ο Πιτσιόρλας στα ναυπηγεία

«Φρένο» στις προσπάθειες διάσωσης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά βάζει η άρνηση της ΕΝΑΕ να δεχτεί τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, ενόψει της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της. Με επιστολή της προς τον κ. Πιτσιόρλα, η διοίκηση της ΕΝΑΕ τονίζει ότι «δεν θα επιτρέψει την είσοδο στον υφυπουργό», ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου λένε ότι, παρ' όλα αυτά, θα πάει. «Αρνούμαστε να δώσουμε

οποιαδήποτε άδεια για αυτή την επίσκεψη. Σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας κάποια στιγμή στο μέλλον, περιμένουμε ότι θα ζητήσετε την έγκρισή μας πριν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η αντίδραση αυτή έρχεται λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη για αύριο στις 10 το πρωί επίσκεψη στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από τον υφυπουργού Οικονομίας κ. Στέργιου Πιτσιόρλα.

Όπως πληροφορείται το newmoney.gr, σκοπός της επίσκεψης του κ. Πιτσιόρλα είναι να ενημερώσει τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία για την πρόοδο των επαφών που είχε και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα του σχεδίου σωτηρίας των Ναυπηγείων το οποίο επεξεργάζεται σε συνεργασία με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα