Η ΔΕΗ γνώριζε για το Αμύνταιο από τις 3 Ιουνίου, η Επ. Κεφαλαιαγοράς στις 12 και κάποιοι κερδοσκοπούσαν!

Αναρωτιόμαστε αν εκεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρακολουθούν τα όσα ανακοινώνουν οι εταιρείες ή θεωρούν ότι δεν τους βλέπει κανείς στα όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν. Το ίδιο σκεπτόμαστε και για τους εισαγγελείς καθώς όλα εκτυλίσσονται ζωντανά, μπροστά στα μάτια τους. Και εξηγούμαστε. Στις 10 Ιουνίου όταν πραγματοποιήθηκε η κατολίσθηση στο Αμύνταιο, η ΔΕΗ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ σε Δελτίο Τύπου ότι, παρακολουθούσε

το φαινόμενο από τις 3 Ιουνίου!

Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου για να μην υπάρχουν οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις:

Δηλαδή επί 7 ημέρες η διοίκηση της ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι γνώριζαν και κάποιοι προφανώς σόρταραν, εκ του ασφαλούς την μετοχή.

Και ο κ. Παναγιωτάκης παρακολουθούσε τους εργαζόμενους οι οποίοι παρακολουθούσαν την κατολίσθηση και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αρκέστηκε στην απάντηση που της έδωσε η εταιρεία στις 12 Ιουνίου (!), δηλαδή δυο ημέρες μετά την κατολίσθηση. Την Τετάρτη, όμως, 7 Ιουνίου 2017 η μετοχή έχασε 10,11% κλείνοντας στα 3,91 ευρώ. Όλα αυτά συνέβησαν πριν την αποκοπή σημαντικής αξίας απο την ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ ) και ενώ ο αρμόδιος υπουργός κ. Γ. Σταθάκης διοργάνωνε φιέστες στο χρηματιστήριο. Εάν όλες οι ανωτέρω ανακοινώσεις δεν απασχολήσουν τους εισαγγελείς, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΔΗ. ΠΑΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα