Η Vodafone αγαπά τους εξαρτημένους από τη χρήση δεδομένων, εάν χρησιμοποιούν το δικό της δίκτυο

Η Vodafone Group Plc αποκόμισε κέρδη από την οικοδόμηση του δικτύου της στην Ευρώπη, κάνοντας τη σπάνια κίνηση να αυξήσει την πρόβλεψη κερδών της, καθώς οι πελάτες επιλέγουν πιο δαπανηρά επίπεδα δεδομένων.

Η αξία της μετοχής αυξήθηκε, αφού η εταιρεία σχεδόν διπλασίασε τις προοπτικές αύξησης των κερδών της και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του δεύτερου

τριμήνου. Η Vodafone επωφελείται, καθώς οι καταναλωτές επιλέγουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για Wi-Fi, από τις επεκτάσεις στις σταθερές ευρυζωνικές και επιχειρηματικές συνδέσεις καθώς και τις περικοπές κόστους, δήλωσαν τα στελέχη την Τρίτη.

Η Vodafone εκτιμά ότι τα κέρδη πριν από τους τόκους, τους φόρους και τις αποσβέσεις θα αυξηθούν κατά 10% περίπου στο δημοσιονομικό έτος 2018, από 4% που ήταν προηγουμένως σε 8%, σύμφωνα με ανακοίνωση της Newbury. Η μετοχή σημείωσε άνοδο έως και 5,3%, η οποία είναι η μεγαλύτερη από το Μάιο του 2015, στις 9:48 π.μ. ώρα Λονδίνου.

Οι μέτοχοι αναζητούν καλύτερες προοπτικές στην Ευρώπη, όπου η εταιρεία επιτυγχάνει πάνω από το 70% των εσόδων της, καθώς και η πρόοδος στην Ινδία, όπου η Vodafone αναθεωρεί τις ζημιογόνες εργασίες της. Στην έδρα της, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Vodafone εισάγει πιο ευέλικτα ασύρματα πακέτα data για να κερδίσει νέους συνδρομητές και υποστηρίζει την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων για να ανταγωνιστεί το δίκτυο Openreach της BT Group Plc και το Virgin Media της Liberty Global Plc.

Keywords
Τυχαία Θέματα