Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση ένδυσης, αξεσουάρ CPM 2016 στη Μόσχα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ένδυσης, Αξεσουάρ και Εσωρούχων CPM 2016 από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Expo Centre Fairgrounds στη Μόσχα.

Η ελληνική συμμετοχή, η οποία ήταν συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής στην ίδια έκθεση την άνοιξη

αυτού του έτους, διοργανώθηκε από την Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος δράσης της.

Την ελληνική συμμετοχή αποτέλεσαν εννέα κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο της ένδυσης, των εσωρούχων και των αξεσουάρ. Οι ελληνικές επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με εμπορικούς επισκέπτες από όλον, σχεδόν, τον κόσμο, ενώ έδωσαν δυναμικό παρόν σε έντεκα collection και επιδίωξαν σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της έκθεσης επέλεξαν μία από τις ελληνικές εταιρίες να πλαισιώσει με τις δημιουργίες της τα Fashion Shows της διοργάνωσης.

Η φθινοπωρινή διοργάνωση της CPM υπήρξε ιδιαιτέρως επιτυχημένη καθώς η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια ανήλθε σε 45.000 τετραγωνικά μέτρα, συμμετείχαν 33 χώρες με εθνικές συμμετοχές με κυριότερες αυτή της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και της Αυστραλίας. Συνολικά οργανώθηκαν περισσότερες από 900 collection, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 19.500 εμπορικοί επισκέπτες. Είναι αξιοσημείωτο ότι η έκθεση κατέγραψε αυξημένη επισκεψιμότητα σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015.

Τις ελληνικές επιχειρήσεις επισκέφθηκε ο Πρέσβυς κος Ανδρέας Φρυγανάς, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων στη Μόσχα κ. Ηλία Θανασσά, τη Σύμβουλο ΟΕΥ κα Κάτια Γκιζίκα και την Γραμματέα κα Νόνικα Παπαδοπούλου, οι οποίοι συνομίλησαν με τους Έλληνες εκθέτες με σκοπό την τόνωση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας προς τη Ρωσία καθώς και για θέματα που αφορούν δυσκολίες στη μεταφορά των προϊόντων τους στη συγκεκριμένη χώρα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η διοργανώτρια «IGEDO company - Messe Dusseldorf – Moscow», παρέθεσε Welcome Dinner στη διοργανώτρια της ελληνικής συμμετοχής κα Βιβή Καλαμάρα καθώς και στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ετοίμου Ενδύματος κο Θεόφιλο Ασλανίδη παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της IGEDO company.

Ακολούθησε η τελετή των εγκαινίων και τα πρώτα Fashion Shows, όπου η Ελληνική εταιρία «Passenger» επιλέχθηκε από τους διοργανωτές ως ένα από τα International Brands που θα πλαισίωναν τα Fashion Shows όλων των ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα