Για να μείνετε σε αυτό το κάστρο 900 ετών στην Τοσκάνη χρειάζεστε... 16.000 ευρώ την βραδιά!

Αν θέλετε να ζήσετε πραγματικά σαν βασιλιάδες, το κάστρο «Porrona Relais» στους λόφους της Τοσκάνης της Ιταλίας, μπορεί να κάνει την επιθυμίας σας πραγματικότητα με αντίστοιχο αντίτιμο βέβαια!

Ένα πρόσφατα ανακαινισμένο μεσαιωνικό κάστρο άνοιξε την... κρεμαστή του γέφυρα για τους επισκέπτες, οι οποίοι πρέπει να είναι είτε βασιλιάδες είτε πάμπλουτοι για να μείνουν σε αυτό.

Το κάστρο αυτό μπορεί να νοικιαστεί από ένα άτομο, ένα ζευγάρι, μια οικογένεια ή μια ομάδα έως και 10 ατόμων, αλλά ο πελάτης θα νοικιάσει ολόκληρο το 900χρονών κάστρο για όσο διάστημα επιλέξει να μείνει.

Το

ποσό για να μείνετε σε αυτό το πανέμορφο κάστρο είναι... αστρονομικό! Η ενοικίαση για μια εβδομάδα κοστίζει 105.000 ευρώ ή 16.000 ευρώ... ανά βραδιά!

Μέσα στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται πέντε πολυτελή δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δικό τους προσωπικό μπάτλερ. Με ένα επιπλέον κόστος μπορούν επίσης να έχουν τον δικό τους σεφ που θα τους εξυπηρετεί στην κύρια αίθουσα.

Το κάστρο αυτό χτίστηκε από την κυβέρνηση της Sienna τον 12ο αιώνα.

Η Ana Toledo, η Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του κάστρου Porrona Relais, δήλωσε: «Το κάστρο μπορεί να εκμισθωθεί σε οποιονδήποτε, αλλά θα πρέπει να είναι ολόκληρο το κάστρο. Δεν είναι σαν ένα ξενοδοχείο το οποίο χρεώνει το δωμάτιο.

«Θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι που αναζητά μια ρομαντική απόδραση ή μια οικογένεια ή μια ομάδα φίλων», πρόσθεσε.

«Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους ανθρώπους να ζήσουν σαν βασιλιάδες με τον δικό τους μπάτλερ και σεφ».

«Το κάστρο είναι ανοιχτό εδώ και λίγους μήνες και ήδη έχουμε αρκετές κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένου και ενός γάμου», πρόσθεσε η Toledo.

Keywords
Τυχαία Θέματα