Γεμάτος μουσικές εκδηλώσεις ο Νοέμβριος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένας υπέροχος Νοέμβριος ξεκινά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με γυναικείες φωνές του τζαζ ελληνικού πενταγράμμου και της indie μουσικής σκηνής. Ορισμένες από τις πιο δυναμικές vocalists της εγχώριας σκηνής, συναντιούνται στα Πανοραμικά Σκαλιά και την Αγορά του ΚΠΙΣΝ, στις σειρές συναυλιών Τζαζ Διαχρονίες και Music Escapades.

Κάθε Παρασκευή του μήνα οι Τζαζ Διαχρονίες ‘γεμίζουν’ το ΚΠΙΣΝ με τζαζ μελωδίες από όλο τον κόσμο. Οι Eva & The Apples

(4/11) μας επιφυλάσσουν μουσικές εκπλήξεις και η εκφραστική Sugahspank! μαζί με τους Swing Shoes (11/11) υπόσχονται μία μοναδική συναυλία με δυναμική διάθεση. Το πολυδιάστατο Sera Bellos Quintet μαζί με την Ελληνοτζαμαϊκανή Ξένια Ντάνια (18/11) θα ερμηνεύσει με το δικό του τρόπο jazz standards, ενώ η Penny Baltatzi (25/11) θα ξεδιπλώσει στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ ένα μουσικό χαλί με στάσεις σε γνωστές ελληνικές και ξένες διασκευές.

Τη σειρά συναυλιών Music Escapades αυτού του μήνα ανοίγει η πολυπράγμων Angelika Dusk (5/11) με τις pop, indie και rock μουσικές περιηγήσεις της. Η πολυτάλαντη Σtella (19/11) ερμηνεύει κομμάτια με pop και dance στοιχεία, ενώ οι Daphne and the Fuzz (26/11) διηγούνται ιστορίες για τον έρωτα και τις κρυφές προσδοκίες.

Το μουσικό πρόγραμμα του μήνα συμπληρώνουν δύο ξεχωριστές συναυλίες αγαπημένων σχημάτων. Οι Gadjo Dilo (3/11) μεταφέρουν τη μαγεία της τσιγγάνικης τζαζ παράδοσης, ενώ οι The Jaguar Bombs (5/11)* (φωτ.) μας υπόσχονται τις πιο άψογες μελωδίες για το καλύτερο υπαίθριο πάρτυ της πόλης.

*Την ίδια ημέρα, στις 11.30, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη οργανωμένη ποδηλατική βόλτα με σημείο εκκίνησης τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στο Θησείο και τελικό προορισμό το ΚΠΙΣΝ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το MBike.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα