Γ. Δραγασάκης: Καταλυτικός μήνας για την αξιολόγηση ο Απρίλιος

Τις απόψεις του για την αξιολόγηση, το μέλλον της χώρας, τον τρόπο διακυβέρνησης αλλά και το χρέος, φρόντισε να δημοσιοποιήσει, μέσω πληθώρας τιτιβισμάτων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης.

Ευρισκόμενος σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

"Χρυσές Τουλίπες", ο κ. Δραγασάκης εμφανίστηκε πρόθυμος να μιλήσει για τα πάντα και φυσικά για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση.

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «ο Απρίλιος είναι καταλυτικός μήνας για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης. Θέλουμε η πρώτη αξιολόγηση να κλείσει με τρόπο που θα μας επιτρέπει να "αλλάξουμε σελίδα" και να περάσουμε σε νέο παράδειγμα διακυβέρνησης».

Αναφερόμενος – πάντα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter – στο θέμα του χρέους τόνισε ότι «τα κριτήρια βιωσιμότητας του χρέους και το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής της συζήτησης για το χρέος πρέπει να προσδιορίζονται σαφώς».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «σήμερα η πορεία προς μια προοδευτική πολιτική μπορεί να ξεκινήσει από τα όρια ενός κράτους, χρειάζεται όμως ευρύτερη συμπαράταξη στην Ευρώπη» και πως «η εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αποκλειστικά ελληνική, αλλά των λαών της Ευρώπης. Διαδικασία που επιτάχυνε διαδικασίες και μετατοπίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα