Έτοιμος για μετακόμιση από τη Συγγρού ο Κυριάκος (photo)

Tο νοικοκύρεμα, λένε, ξεκινάει από μέσα. Αυτό φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τηρώντας την πρώτη από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις που είχε αναλάβει από τον περασμένο Γενάρη και η οποία αφορά το οικονομικό «συγύρισμα» της Νέας Δημοκρατίας. Η δέσμευση αυτή αφορά στη «μετακόμιση» του κόμματος από τα γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Κύριος λόγος γι' αυτή τη μετακόμιση, ατό που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει: το κόμμα καλούνταν να πληρώνει εξωφρενικά ποσά σε ενοίκια, ενώ υπάρχουν χώροι που θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο

οικονομικοί. Ακόαμ ένας λόγος, πιο... συμβολικός είναι και η επιθυμία του αρχηγού της ΝΔ το «στρατηγείο» της παράταξης να βρίσκεται σε μια περιοχή πιο «κοντά» στην κοινωνία.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης ανάρτησε στο twitter την είδηση πως η Νέα Δημοκρατία μετακομίζει και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα παραμονής στα γραφεία της Συγγρού.
«Από αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο!», αναφέρει χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανακοίνωση και με μία φωτογραφία, που δείχνει τον ίδιο να κάθεται πάνω σε ένα άδειο γραφείο...

Keywords
Τυχαία Θέματα