Εσοδα 5 εκατ. ευρώ για το ΤΑΙΠΕΔ από πωλήσεις ακινήτων

Συνολικά έσοδα ύψους 5 εκατ. ευρώ εξασφάλισε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου από ακίνητα που έχουν ενταχθεί στο σύστημα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώθηκε σήμερα η ανάδειξη πλειοδοτών για τα παρακάτω ακίνητα που βγήκαν σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction):

Πώληση τεσσάρων αγροτεμαχίων στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής, η εταιρεία με την επωνυμία
«ULTRASTROY EOOD» με προσφορά ύψους 3,1 εκατ. ευρώ.Για την πώληση οικοπέδου με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας, επί της οδού Αριστομένους 11-13 η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με προσφορά ύψους 1 εκατ. ευρώ.Για την πώληση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 9), ο δήμος Χαλανδρίου με προσφορά ύψους 640 χιλ. ευρώ.Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ' αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.» με προσφορά ύψους 257 χιλ. ευρώ.Για την μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 8), ο δήμος Χαλανδρίου με προσφορά ύψους 28.530,34 ευρώ /έτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα