Έριξε το ίντερνετ η γάτα Μαθουσάλας - Είναι 26 χρονών και 207 ημερών

Η γηραιότερη γάτα του κόσμου είναι 26 ετών και 297 ημερών, κάπου 121 χρόνων σε χρόνια γάτας και όπως είναι φυσικό έχει "ρίξει" το διαδίκτυο και τα social media.

Οι φαν της γάτας μπαίνουν κάθε μέρα στον λογαριασμό της για να μάθουν νέα της, ενώ ήδη έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Η 34χρονη ιδιοκτήτριά της Ashley Reed

Okura δημιούργησε τον λογαριασμό Corduroy στο Instagram στις 13 Αυγούστου του 2015, όταν και ο γάτος της μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ, ενώ έχει λογαριασμούς και σε Snapchat και Facebook. Τώρα ο Corduroy, έχει πάνω από 2.500 followers στο Instagram.

Κάνω τα πάντα για να έχω ενημερωμένους του λογαριασμούς του στα social media αφού ο κόσμος αντιδρά πολύ θετικά, δηλώνει η Ashley, η οποία προσπαθεί να απαντά στα μηνύματα των χρηστών του διαδικτύου και να αποδέχεται τα αιτήματα φιλίας.

Η Ashley διάλεξε τον γάτο της που γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1989, όταν η ίδια ήταν έξι ετών.

Ο Corduroy πήρε τον τίτλο τον Ιούνιο του 2014, όμως του τον... έκλεψε η Tiffany Two, για γάτα από την Καλιφόρνια, η οποία πέθανε πέρσι τον Ιούνιο και έτσι ο Corduroy έγινε ο πάλι ο πιο μεγάλος σε ηλικία γάτος.

Το μυστικό της μακροζωίας του γάτου της είναι όπως λέει η Ashley το ότι τον άφηνε να περνά ώρες έξω από το σπίτι, πράγμα που τώρα έχει περιοριστεί αφού φοβάται τους αετούς και τα κογιότ του Όρεγκον όπου μένουν.

Ο Corduroy κυνηγάει ακόμα ποντίκια, όμως δεν είναι πια τόσο... αποτελεσματικός.

Ο λογαριασμός του Corduroy στο Instagram είναι @oldestlivingcat ενώ στο Facebook έχει λογαριασμό με το όνομα Corduroy Reed.

Keywords
Τυχαία Θέματα